Husstommar

Byggelement till bostadsprojekt såsom radhus, parhus, villor etc.

Vi tillverkar ytterväggar, bärande innerväggar, mellanbjälklag och takkassetter anpassat efter ert projekt och efter era önskemål.

Alla element produceras i våra egna fabriker där vi arbetar med kända varumärken för att kunna möta de projektspecifika kraven och garantera absolut toppkvalitet.

Hus

Flexibilitet

Hus

Stora fördelar

Hus

Erfarenhet & Kunskap

Stor flexibilitet med prefab hus

FLEXIBELT & TIDSEFFEKTIVT MED MONTERINGSFÄRDIGA PREFABHUS

Upptäck fördelarna med monteringsfärdiga hus och hur vår moderna tillverkning kombineras med traditionellt hantverk för att erbjuda en flexibel och tidseffektiv lösning för alla typer av bostadsprojekt. Som en erfaren parhus tillverkare  med lång erfarenhet inom prefabhus i Sverige, anpassar vi oss snabbt mellan olika projekt och delar gärna med oss av vår kunskap.

SKRÄDDARSYDDA FÄRDIGBYGGDA HUS FÖR DINA BEHOV

Vi tillverkar ytterväggar, bärande innerväggar och mellanbjälklag i trä, anpassade efter ditt specifika projekt. Från den utvändiga träpanelen till det inre installationsskiktet, får du en lösning som passar dina behov. Mellanbjälklagen kan levereras som färdiga kassetter eller löst levererat, så att du kan bestämma prefabriceringsgraden. Snabbt montage av bärande innerväggar ingår självklart för en smidig process.

FÖNSTERMONTERING DIREKT I FABRIKEN FÖR BEKVÄMLIGARE PREFABHUS

När du väljer våra prefabhus får du fönster monterade direkt i fabriken, komplett med plåtar och foder. Det innebär att du sparar både plats och tid på byggarbetsplatsen, vilket gör våra färdigbyggda hus till ett bekvämt och effektivt alternativ.

Hus
Hus

många Fördelar

Prefabhus erbjuder många fördelar, såsom inomhusproduktion under kontrollerade förhållanden och kraftfulla maskinella hjälpmedel.

Det resulterar i hög kvalitet, god arbetsmiljö och fuktskadeskydd tack vare minimerade väderproblem.

För våra kunder innebär prefabricering ett snabbt och smidigt montage där byggnaden på kort tid vädersäkras. Det ger därmed gott om tid för inomhusarbete under skydd och bidrar till ett torrare byggande.

erfarenhet & kunskap

Vår styrka ligger i våra medarbetares breda yrkeskunnande inom flera områden. Genom att förena ny byggteknik med traditionellt hantverk, levererar vi högkvalitativa produkter i rätt tid. Vi strävar ständigt efter att förbättra oss och hitta lösningar som är ekonomiskt och tekniskt fördelaktiga för våra kunder, oavsett storlek.

Nyfiken på vårt företag, produkter, tjänster eller referensprojekt? Tveka inte att kontakta oss.

Hus
Hus

Korta ledtider och säkra leveranser

Vi producerar och projekterar kompletta byggsatser till småhus.
Detta är uppskattat av mindre entreprenörer som inte hinner bygga med lösvirke.
Huset kommer snabbt under tak och risken för fukt minimeras, Husen tillverkats av markandens bästa material i en torr inomhusmiljö.
En annan styrka är korta ledtider och säkra leveranser. Allt detta får du som kund, till marknadsmässiga priser. Våra byggsatser är dessutom mer kostnadseffektiva än lösvirkesbyggen.

Kontakta säljare

Hus

Richard Bertilsson

Försäljning Husstommar / Utfackningsväggar

Telefon: 010-4050 226
E-post: richard@modulbyggen.com

Hus

Peter Nylund

Garage / Garageportar

Telefon: 010-4050 223
E-post: peter@modulbyggen.com

Hus

Richard Bertilsson

Försäljning Husstommar / Utfackningsväggar

Telefon: 010-4050 226
E-post: richard@modulbyggen.com

Hus

Peter Nylund

Garage / Garageportar

Telefon: 010-4050 223
E-post: peter@modulbyggen.com

KONTAKTA OSS

Monteringsfärdiga hus: Snabbhet, kvalitet och hållbarhet

Monteringsfärdiga hus, även kända som prefab hus, är en populär och växande trend inom byggbranschen i Sverige. Dessa färdigbyggda hus erbjuder en rad fördelar jämfört med traditionellt byggda hus. I Sverige är de kända för sin höga kvalitet, snabbhet och hållbarhet, vilket gör dem till ett utmärkt val för både bostads- och kommersiella byggprojekt.

Smidig och kostnadseffektiv produktion

Produktionen sker inomhus och under kontrollerade former med hjälp av kraftfulla maskinella hjälpmedel. Detta ger en hög kvalitet och god arbetsmiljö, samtidigt som man slipper väderproblem som kan orsaka fuktskador. För kunder innebär prefabricering ett snabbt och smidigt montage där byggnaden på kort tid vädersäkras. Det ger därmed gott om tid för inomhusarbete under skydd och bidrar till ett torrare byggande.

Prefabhus i Sverige: Modulbyggen, en ledande aktör

Modulbyggen är en av de ledande aktörerna inom prefabhusbranschen i Sverige och erbjuder monteringsfärdiga hus av hög kvalitet. Vi på Modulbyggen är stolta över att använda de bästa materialen och byggteknikerna för att säkerställa att våra hus uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Vi tror på att erbjuda skräddarsydda lösningar för att uppfylla våra kunders specifika behov och önskemål, vilket gör oss till det självklara valet för många som söker efter ett prefabhus i Sverige.

Färdigbyggda hus: Miljövänliga och energieffektiva lösningar

En annan stor fördel är att de ofta är mer miljövänliga och energieffektiva än traditionellt byggda hus. Eftersom produktionen sker inomhus och under kontrollerade förhållanden, minimeras materialspill och avfall. Dessutom kan energieffektiva lösningar, såsom solpaneler och isolering, enkelt integreras i designen och byggprocessen av dessa hus. Detta resulterar i en lägre energiförbrukning och minskade koldioxidutsläpp.

Flexibilitet och anpassningsförmåga för olika projekt

Monteringsfärdiga hus erbjuder stor flexibilitet och anpassningsförmåga för olika typer av byggprojekt. Oavsett om du bygger ett enbostadshus, flerbostadshus eller kommersiell fastighet, kan du enkelt hitta en lösning som passar dina behov. Dessutom kan de enkelt anpassas och modifieras för att möta ändrade behov och krav i framtiden, vilket gör dem till ett hållbart och långsiktigt alternativ.

Logga för Modulbyggen