AKKU PLUS

Garanterad spänning

I fritt uppställda prefabricerade garage saknas ofta en strömanslutning för att en portautomatik ska kunna installeras. Nu är det slut med det: Med Normstahl ”AKKU PLUS” behöver man nu inte längre göra avkall på denna komfort.

Sesam öppna dig
Drivsystemets strömförsörjning via en kraftfull ackumulator garanterar oberoende och flexibilitet. Som tillbehör erbjuder vi en praktisk solarmodul för problemfri laddning av batteriet, och som kan monteras i taket eller på garagets yttervägg.

Integrerad säkerhet

De välbeprövade säkerhetsfunktionerna hos våra portautomatiker skyddar både dig personligen och din värdefulla egendom.

En ytterligare, seriemässigt integrerad säkerhetsgaranti är den automatiska spärrningen av porten genom den självhämmande kuggväxeln. Obefogad öppning utifrån är därigenom praktiskt taget omöjlig.
  
Och vad händer vid strömavbrott? Var inte rädd, då kan du öppna porten problemfritt med nödöppningen – både inifrån och utifrån.
  
Maximal säkerhet ger dig också fjärrkontrollen med 433 MHz Rolling Code. Koden växlar efter varje aktivering – över 1 miljard kombinationer är en säker spärr mot den ofta förekommande ”skanningen efter koder”.
  
Skulle barn vid något tillfälle leka i garaget behöver du inte vara orolig – den intelligenta elektroniken startar omedelbart återkörning av porten om den stöter emot minsta hinder.
  

Teknisk data

Märkspänning 24 VDC
Batterikapacitet 7 Ah
Skyddsklass II
Drag- & tryckkraft 400 N
Rörelsehastighet 120 mm/s
Mått 227 x 137 x 160 mm
Vikt 2,3 kg
Temperaturområde -20 till +60°C

Tillbehör

Akku-växelSolcell 

 

Garanterad kvalitet

Vi lämnar 2 års garanti på all elektronik på vår portautomatik Akku Plus.

Det finns inga undantag och inget finstilt – 2 års garanti på all elektronik till portautomatik. Du kan lita på vår kvalitet!