Utfackningsväggar

Söker du effektiva och hållbara lösningar för ditt byggprojekt? Våra utfackningsväggar är perfekta för konstruktioner med bärande stomme av betong, stål eller limträ. På Modulbyggen skräddarsyr vi varje väggelement för att matcha dina specifika behov – utan begränsningar av standardmått.

Våra väggar kombinerar hög kvalitet med kostnadseffektivitet, tillverkade i egna fabriker med de bästa materialen. Välj Modulbyggen för pålitliga och anpassningsbara utfackningsväggar.

Utfackningsväggar

Flexibilitet

Utfackningsväggar

Hög kvalite

Utfackningsväggar

Anpassningsbarhet

Flexibilitet

Vi tillverkar utfackningsväggar i såväl trä som stål, eller en kombination av de båda materialen. Anpassat efter det specifika objektets krav. Vad är prefab, undrar du kanske? Prefab, eller prefabricering, innebär att byggkomponenter som väggelement tillverkas i fabrik istället för på byggarbetsplatsen. Dessa kan sedan levereras och monteras direkt på plats. Utvändigt monteras oftast en väderbeständig vindskiva som klarar av exponering i upp till 12 månader.

Vi erbjuder möjligheten att få fönster monterade direkt i fabriken. Förekommer stålpelare går dessa att både brandisolera och montera in i väggen före leverans. Detta innebär att ni sparar både plats och tid på byggarbetsplatsen.

Utöver ovanstående kan väggelementen även förberedas med bjälklagsformar, isoleras, plastas etc. Allt anpassat efter era önskemål.

Utfackningsväggar
Utfackningsväggar

Hög kvalite

Vi på Modulbyggen är specialister på utfackningsväggar och vi sätter alltid högsta prioritet på att leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder i rätt tid. Vi är stolta över vårt goda renommé och har under åren haft många nöjda kunder som har uppskattat vår skicklighet och engagemang.

Genom att spika alla våra utfackningsväggar inne i vår fabrik och med hjälp av våra skickliga och engagerade medarbetare, kan vi garantera en hög kvalitet på våra produkter. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och förbättras för att möta våra kunders behov på bästa sätt.

Om du är intresserad av att lära dig mer om vårt företag, våra produkter, tjänster eller referensprojekt, tveka inte att kontakta oss. Vi är glada att hjälpa dig med alla dina frågor och behov gällande utfackningsväggar.

Anpassningsbara utfackningsväggar

På Modulbyggen strävar vi efter att möta våra kunders behov på bästa sätt genom att erbjuda anpassningsbara utfackningsväggar. Vi tillverkar varje vägg enligt våra kunders specifika önskemål gällande väggens uppbyggnad, vilket ger dem fullständig frihet att designa en byggnad som uppfyller deras unika behov och krav.

Vi är inte begränsade av några standardmått och kan därför skapa väggelement i olika former och storlekar. Genom att erbjuda anpassningsbarhet ger vi våra kunder möjligheten att skapa ett unikt utseende på sina byggnader samtidigt som de får en produkt av hög kvalitet som uppfyller alla deras specifika krav.

Utfackningsväggar

Vanliga frågor

När det gäller att välja rätt byggnadskomponenter för ditt projekt, är det viktigt att förstå de olika alternativen och deras fördelar. Utfackningsväggar är en populär lösning för många byggprojekt tack vare deras flexibilitet, kvalitet och kostnadseffektivitet. För att hjälpa dig att bättre förstå dessa konstruktionselement har vi samlat de vanligaste frågorna om utfackningsväggar. Här hittar du detaljerad information om vad utfackningsväggar är, vilka material som används, deras fördelar och mycket mer. 

En utfackningsvägg är en icke-bärande yttervägg som tar upp vindlast och egenvikt, ofta använd i flerbostadshus och kommersiella byggnader.

Utfackningsväggar kan tillverkas i trä, stål eller en kombination av båda.

Fördelarna inkluderar god termisk och ljudisolering, lättvikt, enkel montering och kostnadseffektivitet.

Våra utfackningsväggar kan anpassas helt efter kundens specifika önskemål gällande form, storlek och funktion.

Vi erbjuder högkvalitativa, anpassningsbara utfackningsväggar tillverkade enligt dina behov, med snabb leverans och installation.

Referenser för utfackningsväggar

Kontakta säljare

Utfackningsväggar

Richard Bertilsson

Försäljning Husstommar / Utfackningsväggar

Telefon: 010-4050 226
E-post: richard@modulbyggen.com

Utfackningsväggar

Peter Nylund

Garage / Garageportar

Telefon: 010-4050 223
E-post: peter@modulbyggen.com

Utfackningsväggar

Richard Bertilsson

Försäljning Husstommar / Utfackningsväggar

Telefon: 010-4050 226
E-post: richard@modulbyggen.com

Utfackningsväggar

Peter Nylund

Garage / Garageportar

Telefon: 010-4050 223
E-post: peter@modulbyggen.com

KONTAKTA OSS

Vad är en utfackningsvägg?

En utfackningsvägg är en icke-bärande yttervägg som vanligtvis används i flerbostadshus, lokaler och industrier. Istället för att bära vertikala laster, tar den enbart upp vindlast och egenvikt. Utfackningsväggen är tillverkad av en tät stomme i såväl trä som stål, eller en kombination av de båda materialen och dess system är uppbyggt så att väggen och stommen monteras samtidigt. Detta gör det möjligt att förtillverka väggen, vilket sparar tid och minskar kostnader.

Utfackningsväggen har många fördelar, inklusive god termisk isoleringsförmåga trots sin relativt tunna tjocklek. Dessutom är den tät och fuktsäker, vilket gör den idealisk för att skapa en stabil struktur. I Sverige och övriga Norden har utfackningsväggar använts länge, men under de senaste åren har användningen spridit sig över hela Europa på grund av ökade krav på värmeisoleringsförmåga och energieffektivisering.

Utfackningsväggar är en viktig komponent i byggnadsindustrin och är vanligt förekommande vid byggnation av både stora och små projekt. Tillsammans med betongväggar och stålstommar kan utfackningsväggarna skapa en stark och hållbar struktur som möter moderna standarder för energieffektivitet och säkerhet.

5 Fördelar med utfackningsväggar i byggprojekt

  1. God termisk isolering: Utfackningsväggar har en hög termisk isoleringsförmåga i förhållande till sin tjocklek. Detta gör att de kan bidra till att minska energiförbrukningen och därmed sänka uppvärmningskostnaderna.

  2. Lättvikt och enkel montering: Utfackningsväggar är oftast tillverkade av lätt material som trä eller stål, vilket gör dem enkla att hantera och montera. Dessutom kan de förtillverkas vilket gör att byggprojektet kan genomföras snabbare.

  3. Flexibilitet i designen: Utfackningsväggar kan anpassas till olika designstilar och arkitektoniska krav.

  4. God ljudisolering: Utfackningsväggar har också god ljudisolering, vilket är viktigt för att minimera buller från trafik och andra källor utanför byggnaden.

  5. Kostnadseffektivitet: Utfackningsväggar är en kostnadseffektiv lösning jämfört med andra typer av ytterväggar. 

Därför ska du välja utfackningsväggar från Modulbyggen

Vad kan Modulbyggens anpassningsbara utfackningsväggar erbjuda dig? Med hög kvalitet och precision kan väggarna tillverkas enligt dina specifika önskemål och ge dig fullständig frihet att designa en byggnad som uppfyller dina unika behov och krav. Dessutom kan dessa väggar spara tid på byggarbetsplatsen och bidra till en smidigare byggprocess. Nedan följer en lista på fem fördelar med Modulbyggens anpassningsbara utfackningsväggar.

  1. Flexibilitet i material och anpassning: Modulbyggens utfackningsväggar tillverkas i trä, stål eller en kombination av båda. Väggarna anpassas efter det specifika objektets krav, och kan förberedas med fönster, isolering, bjälklagsformar, plastning och mycket annat efter kundens önskemål.
  2. Tidsbesparing på byggarbetsplatsen: Förekommer stålpelare eller andra element kan dessa både brandisoleras och monteras in i väggen före leverans. Detta sparar plats och tid på byggarbetsplatsen.

  3. Hög kvalitet: Modulbyggens utfackningsväggar spikas inne i fabriken med hjälp av skickliga medarbetare, vilket garanterar en hög kvalitet på produkterna. Företaget strävar ständigt efter att förbättras och utvecklas för att möta kundernas behov.

  4. Anpassningsbara utfackningsväggar: Modulbyggen erbjuder anpassningsbara utfackningsväggar som kan skapas i olika former och storlekar efter kundens önskemål. Detta ger kunden möjlighet att skapa ett unikt utseende på byggnaden samtidigt som den uppfyller alla specifika krav.

  5. Engagerat företag: Modulbyggens har ett gott renommé och är stolta över att leverera produkter av högsta kvalitet i rätt tid. Företaget är engagerat i att hjälpa kunderna med alla frågor och behov som rör utfackningsväggar.

Logga för Modulbyggen