Störst i sverige på

Radgarage

Små portar och otillgängliga radgarage är omodernt, söker du en optimal lösning för din garagelänga?

Prefabricerade och lättmonterade modulgarage utan avkall på funktion eller design är en billig och enkel parkeringslösning för i stort sett alla entreprenader.

Vi på Modulbyggen har varit specialister på framställning och montering av radgarage sedan början av 70-talet och räknas idag som Sveriges största aktör på området.

Under åren har funktionen för ett modulgarage utvecklats, från att enbart vara ett skydd för bilen till att fungera som konstruktioner med krav på snygg design och lätthanterliga material som smälter in med sin omgivning.

Vi har varit med under hela utvecklingen och vet vad som krävs av en funktionell parkeringslösning! Modulbyggen hjälper dig med din garagelänga.

Radgarage

Färdigmonterade garage för bostadsrättföreningar, bygg- och fastighetsbolag

Söker du efter den optimala lösningen för att bygga en garagelänga? Vi har stor erfarenhet från att samarbeta med byggbolag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar eller privatpersoner över hela landet. 

Alla radgarage byggs som prefabricerade enheter av t.ex. trä eller stål helt efter beställarens önskemål. Vi erbjuder dig en komplett garagelänga.

Radgarage

Stora möjligheter med en garagelänga

Modulbyggen erbjuder stora variationsmöjligheter för dig som vill ha ett radgarage. Välj mellan olika alternativ, enkla, smidiga och stora rymliga radgarage. 

Oavsett vilket du i slutändan bestämmer dig för är det viktigt för oss att alla våra garage håller en hög standard och god kvalitet. 

Vi har ett brett sortiment vilket ger dig stora möjligheter att skräddarsy lösningar för dina specifika behov och önskemål. Kanske värdesätter du ett radgarage med infart på två sidor eller stort utrymme och högt i tak.

 Modulbyggen ser till att din garagelänga blir perfekt och du blir nöjd.

 
Radgarage

Kontakta säljare

Radgarage

Richard Bertilsson

Försäljning Hus / Utfackningsväggar

Telefon: 010-4050 226
E-post: richard@modulbyggen.com

Radgarage

Peter Nylund

Garage / Garageportar

Telefon: 010-4050 223
E-post: peter@modulbyggen.com

Radgarage

Richard Bertilsson

Försäljning Hus / Utfackningsväggar

Telefon: 010-4050 226
E-post: richard@modulbyggen.com

Radgarage

Peter Nylund

Garage / Garageportar

Telefon: 010-4050 223
E-post: peter@modulbyggen.com

Har du frågor och funderingar på våra radgarage varmt välkommen att kontakta oss. Modulbyggen har omfattande erfarenhet och ett gott renommé inom området garagelänga. Vi ger dig inspiration, rekommendationer och genomför dina garageprojekt. Vi hjälper dig att skapa ett mer attraktivt och användarvänligt radgarage. I dagens moderna samhälle krävs det att ditt radgarage är tillgängligt, funktionellt och snyggt. Vi hjälper dig med din garagelänga!

Logga för Modulbyggen