Vipportar

Vi fokuserar på det du verkligen bryr dig om, bästa möjliga kvalitet, högsta bekvämlighet, och pålitlighet som du kan lita på. Crawford är inte bara ett namn, det är en garanti för kvalitet och livslängd. Så, om du är ute efter den ultimata lösningen inom komfort, kvalitet och tillförlitlighet, har du kommit rätt. Hos oss får du inte bara en produkt, du investerar i kompetens och erfarenhet.

Våra traditionella vipportar har genom åren satt branschstandarden när det kommer till perfekt funktion, robusthet och omsorg om detaljer. De är lätta att använda, tåliga och säkerhetscertifierade. Men det slutar inte där, våra Crawford vipportar erbjuder inte bara hög kvalitet för pengarna, de är också det ideala valet för både nybyggnationsprojekt och renoveringsobjekt.

För dem som letar efter billiga vipportar utan att tumma på kvaliteten, erbjuder Crawford vipportar en sällsynt kombination av prisvärdhet och premiumkvalitet. En Crawford vipport är mer än bara en produkt, det är en genuin varumärkesprodukt som står för ”Kvalitet för livet”.

Vipportar

Prominent vipport

Även en klassiker kan ibland vara okonventionell. Den helt galvaniserade vipporten PROMINENT med yta av stålplåt finns tillgänglig i 6 olika färger, utan pristillägg. För att passa din smak och de befintliga arkitektoniska omgivningarna.

Hållbar

Alla ståldelarna i Normstahl-vipportarna är galvaniserade, portbeläggningen är fäst med dekorativa aluminiumnitar eller är skruvade. Portarna har inga svetsade delar, vilket betyder att det rostbeständiga zink-lagret håller sig intakt. Dubbla lager av brännlackerad plast på stålplåtspanelerna bidrar till portens hållbarhet och ger inte rosten någon chans att ta sig in.

 

Vipportar

Säkerhet

Vipportar

Våra portar har inbyggd säkerhet. Alla portar och all portautomatik är testad och certifierad av CEN. Vi har återigen förbättrat säkerheten för dig och din familj.

Vipportar

Perfekt skydd

Fingerklämskydd runt fjäderlådorna förhindrar oavsiktlig kontakt eller att man når in i fjädrarna, speciellt viktigt om det finns barn omkring. Säkerhetsskyddet stoppar fjäderdelarna från att hoppa ut.

Perfekt teknik

Vipportar

Tålig

Alla ståldelarna i vipportarna är galvaniserade, portbeläggningen är fäst med dekorativa aluminiumnitar eller är skruvade. Portarna har inga svetsade delar, vilket betyder att det rostbeständiga zink-lagret håller sig intakt. Dubbla lager av brännlackerad plast på stålplåtspanelerna bidrar till portens hållbarhet och ger inte rosten någon chans att ta sig in.

Vipportar

Tyst portgång:

Kullagrade rullar skapar mindre friktion vilket eliminerar gnisslande. Dessutom garanterar användning av kullagrade rullar en lång livstid. Alla vipportar levereras med takskenor.

Vipportar

Energi effektiv

Port med värmeisolering förbättrar energieffektiviteten nämnvärt.

Vipportar

Handtag

Det ovala handtaget med lång platta finns i mattsvart utförande.

Färger

Normstahls värld av färger. Lika färgglatt som ditt liv!

Attraktiva färger

Till portens yta kan du välja mellan våra 6 standardfärger i originalkvalitet. Men om du vill ha det ännu färggrannare kan du också låta lackera den nya vipporten i valfri RAL- eller NCS-kulör.

Standardfärger:

Standardfärger:

VipportarMossgrön, liknande RAL 6005
VipportarLjusgrå, liknande RAL 7035
VipportarSepiabrun, liknande RAL 8014
VipportarAluminiumvit, liknande RAL 9006
VipportarTrafikvit, liknande RAL 9016
VipportarAntracitgrå, liknande RAL 7016

Tillbehör

HANDTAG

Perfekt matchade ovala porthandtag med matt-svart plast och lång platta.

Vipportar

Garanti

10 års garanti på portbladen
2 års garanti på alla övriga detaljer

Garanterad kvalitet

10 års garanti på portbladen och 2 års garanti på alla övriga detaljer. Det har endast en stor europeisk märkestillverkare råd med. För dem som letar efter billiga vipportar utan att kompromissa med kvaliteten, erbjuder vi 10 års garanti på portbladen och 2 års garanti på alla övriga delar och detaljer. (Kontakta oss för mer information om våra garantibestämmelser.)

 

Kontakta säljare

Vipportar

Richard Bertilsson

Försäljning Hus / Utfackningsväggar

Telefon: 010-4050 226
E-post: richard@modulbyggen.com

Vipportar

Peter Nylund

Garage / Garageportar

Telefon: 010-4050 223
E-post: peter@modulbyggen.com

Vipportar

Richard Bertilsson

Försäljning Hus / Utfackningsväggar

Telefon: 010-4050 226
E-post: richard@modulbyggen.com

Vipportar

Peter Nylund

Garage / Garageportar

Telefon: 010-4050 223
E-post: peter@modulbyggen.com

Logga för Modulbyggen