Brf Albatrossen Söderby Huvudgård S:4

Vill du ha mer information om detta projekt, kontakta ansvarig säljare:

Plats

Haninge

Kund

Omfattning

Leveransperiod

maj 2014

Modulbyggen Normstahl uppförde 22 garageplatser åt bostadsrättsföreningen Albatrossen i Haninge för tolv år sedan. När det var dags att bygga ytterligare 19 platser var det självklart att vända sig till samma leverantör.

– De gjorde ett jättebra jobb första gången och Peter Nylund är väldigt lätt att samarbeta med, säger Kjell Åkerblom, Albatrossens förvaltare.

Vid första tillfället hade föreningen tagit in en projektledare för att hålla ihop bygget. Den här gången valde de i stället att låta Modulbyggen och Peter Nylund ta hand om hela projektet, från byggnadslovet till färdiga radgarage.

– Det fungerade utmärkt från början till slut, berättar Kjell Åkerblom.

Projektet innebar att en yta med gästparkeringar omvandlades till en länga med radgarage. Syftet var att förtäta området och ge det en annan karaktär. Föreningen hade även en stor efterfrågan på garageplatser från medlemmarna.

– Viktigt var också att radgaragen smälte ihop med övriga bebyggelsen. Vi valde garagelängor med taktegel på sadeltak, det ser väldigt stilfullt ut. Att Modulbyggen har egna montörer underlättar kommunikationen och borgar samtidigt för trygghet då de har lång erfarenhet av att montera garage. Alla som bor här tycker det har blivit jättefint med förtätningen, det ger en slags bykänsla i området, berättar Kjell Åkerblom.

Garagen har försett med Normstahls portar, som förstärkts med hänglåsbygel för att undvika inbrott och stölder.

#garage